ornament

Zakelijke informatie

Wilt u Jannes boeken? Neem dan gewoon contact op met Jannes. Gezamenlijk kijken we dan naar de mogelijkheden zoals beschikbaarheid, soort act, kosten en invulling. U kunt vaak zonder verplichting een optie nemen zodat u even de tijd heeft om alles te regelen. Hierna stelt Jannes een overeenkomst op welke u per e-mail ontvangt. Hierin staan alle afspraken en contactgegevens op een rij wat het voor beide partijen overzichtelijk maakt.

Jannes zal zich bij aankomst op het evenement melden en waar nodig de laatste details en wensen doornemen. Tijdens het evenement probeert Jannes u zoveel mogelijk te ontzorgen zodat ook u als het even kan van alle festiviteiten kunt genieten!

Jannes helpt u graag persoonlijk om de juiste keuze te maken. Daarom werkt Jannes standaard niet via tussenbureau’s. Dit scheelt namelijk ook flink in de prijs.

Jannes heeft goede contacten met andere organisatoren, artiesten en re-enactors. Een compleet feest, middeleeuwse muzikanten, een nar of een heel kampement, Jannes adviseert u graag!

Jannes beschikt over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en kan deze op uw verzoek toesturen.

© 2018-2022 Jannes de Goochelaar

nl_NL