ornament

Winkel

Hier kun je echte ‘Jannes de Goochelaar’ spulletjes bestellen. Stuur voor bestellingen gewoon een mailtje met wat je wilt bestellen en vergeet je naam en adres niet, anders kan de postduif het niet vinden.

Let op, Jannes is geen echte ‘high tech’ webwinkel, het kan soms even duren. Als u echt haast heeft kunt u het beste even bellen. Betalingen uitsluitend mogelijk naar een Nederlandse bankrekening. Bestellingen worden na betaling toegezonden.

Het boeck der toveryen

Dit boek ademt de magie van het verleden. Voor kinderen een tot de verbeelding sprekend goochelboek, maar ook voor de verzamelaar een zeer fraaie uitgave.

Jannes kwam in oude goochelboeken regelmatig trucs tegen die ook voor hedendaagse kinderen erg leuk zijn. De beste verzamelde hij in dit prachtig uitgevoerde boekje. De trucs en de bijbehorende plaatjes zijn dus al eeuwen oud.

Het boekje ziet er precies uit als een 17e eeuws manuscript. Toen kocht je namelijk bij de drukker losse vellen of katernen. Als je het geld had bracht je het daarna bij de boekbinder die het bundelde door er een mooie perkamenten of lederen band om te maken.

24 pagina’s op mooi papier met schepranden. Handgebonden met linnen draad. Als je wilt signeert Jannes het boekje speciaal voor jou!

€12,- inclusief verzenden binnen Nederland.

TIJDELIJK UITVERKOCHT

mondharp

Mondharp

Jannes speelt graag op de mondharp. Je kunt er hele gekke geluiden en grappige swingende muziek mee maken en…zelfs mee praten! Jannes gebruikt zelf uiteraard een mondharp zoals ze die ook in de middeleeuwen kenden maar die is lastig te bespelen en…als je niet uitkijkt gevaarlijk voor je tanden. Deze mondharp komt uit Vietnam en is veilig! Je zet hem niet tegen je tanden maar tegen je lippen. Hij heeft een prachtige klank en zit in een mooi houten kokertje. Met een gebruiksaanwijzing van Jannes.

€11,00 inclusief verzenden binnen Nederland.

Wil je een leuke gekke ringtone op je telefoon?

Datura CD's

Middeleeuwse muziek van Datura

tip van Jannes

De muziek van de podiumshows van Jannes komt van ‘Datura’. Deze prachtige middeleeuwse muziek kunt u rechtstreeks beluisteren en bestellen op de website van Datura.

© 2018-2022 Jannes de Goochelaar

nl_NL