ornament

Reacties

schrijver

Beste Jannes,

Onze avond in het Archeon met de Spartacus voorstelling kon niet beter. Althans dat dachten wij, met een drankje nagenietend in de Romeinse herberg. Totdat ineens achter ons een interessante verschijning opdook en met een paar welgekozen woorden en trucs onze avond nog mooier maakte.

Dank je wel, Jannes, voor het toveren van een zielsgelukkige lach op de gezichten van Kasper en Kamil (en ook de onze)!

Hartelijke groet,

Aneta

Jannes kreeg een I-meeuw van Edward en Adriaan uit groep 8. Ze moesten voor school een interview doen en omdat ze Jannes hadden zien optreden in Archeon en Gouda wilden ze heel graag Jannes interviewen. Uiteraard mocht dat en dus stonden ze een dag later samen met de moeder van Edward op de stoep bij Jannes thuis. (Jannes woont in een 500 jaar oud middeleeuws huis) Het werd een heel leuk interview met leuke vragen zoals: gaat er wel eens iets mis en… verklap je wel eens trucs? Dat laatste doet Jannes af en toe en dus hebben Edward en Adriaan ook een paar trucjes geleerd. Ze hebben talent!

Na afloop hebben we deze foto gemaakt waarbij Jannes de ‘enge’ truc doet met het mes door zijn neus en Edward en Adriaan zogenaamd heel hard schrikken…

Edward en Adriaan bij Jannes thuis

Dear Jannes,

And thank you too, this was really a great way to end a long meeting and certainly not what was expected. The team really really enjoyed it.

Regards
Sue
Arizona Chemical Company

Ha Jannes,

Het was wat ons betreft de Dukaten dubbel en dwars waard!
Wij hebben zowel van kinderen, team als ouders (via hun kinderen) lovende woorden gehoord over je optredens. Ik wist het natuurlijk al lang 😉 maar nu weet ook heel De Elzenhoek het. Het was leuk je te ontmoeten en even gezellig te praten over van alles en nog wat. Ik wens je veel succes en we komen elkaar zeker nog tegen, in Archeon of elders.

hartelijke groet,
Jeroen

Beste Jannes,

Wij hebben genoten van jouw show en workshops. Jij weet de kinderen echt te boeien met je middeleeuwse trucs, verhalen en woordgrapjes. Je betrekt ze er helemaal bij. De drukke kinderen werden rustig en de rustige kinderen kwamen juist los.

Heel erg bedankt!

Cindy

Beste Jannes,

Het was inderdaad een prachtige dag. We hebben veel goede reacties gehad op je optreden, sorry dat we je niet even bedankt hebben, maar het spontane applaus sprak natuurlijk ook voor zich. Mijn broer zei heel treffend, vaak vind ik optredens tijdens feesten de overhand hebben, maar deze goochelaar voelde het precies goed aan en vermaakte het publiek, maar was niet opvallend aanwezig. Onze complimenten.

BVD, Frank, Margo en de kinders

Beste mensen,

Mag ik, Bibliotheek Venlo en Jannes de Goochelaar héél hartelijk bedanken voor de geweldig leuke voorstelling die hij afgelopen dinsdag op De Zuidstroom heeft gegeven!!
Jannes was ook nog zo bereidwillig om de voorstelling twee maal op te voeren, omdat wij alle groepen 6-7-8 dubbel hebben. Zo hebben we geen enkele groep teleur hoeven stellen en hebben alle kinderen van zijn kunsten mogen genieten! Onvoorstelbaar Geweldig!
De kinderen en leerkrachten hebben vol verbazing en met veel geschaterlach naar de kunsten van Jannes gekeken en ondertussen ook nog wat opgestoken over de Middeleeuwen.
Nogmaals: ONZE DANK IS HEEL GROOT!!!

Leerkrachten en kinderen van basisschool De Zuidstroom, Venlo

Groet: Helma Linssen

Voor Jannes

De volgende prachtige tekening kreeg Jannes van Nina na een optreden in ’s Hertogenbosch. Jannes doet hier de ‘enge’ truc met het mes in de neus.

tekening van Nina

Jannes,

Mijn vrouw heeft haar hele leven al een hekel aan goochelaars, jij bent de eerste goochelaar waarvan ze écht heeft genoten!

Een oprecht gemeende reactie van een toeschouwer na een optreden voor ouderen in Pijnacker.

O.a. in Coevorden geeft Jannes  elk jaar educatie lessen. Een aantal leerlingen waren na één lesuur fan maar je hebt natuurlijk fans en fans. Als je er 1,5 jaar later 6 uur reizen voor over hebt om de podiumshow  van Jannes in Archeon te komen bekijken, ja dán ben je een échte fan! Zeker als je tot zeer grote verassing van Jannes ook nog een speciaal Jannes T-shirt hebt laten maken!

foto Max

Beste Jannes,

We kregen positieve reacties op jouw optreden! Het was heel leuk en goede trucs. Mijn dochtertje praat er steeds over en de truc met de ring hebben we thuis geprobeerd, lukte natuuuuurlijk totaal niet.

groetjes,

Marty
Bewonersvereniging Kivietsdel Doorwerth

Beste Jannes,

De keuze jou onze gast te willen zijn in jouw rol van middeleeuwse tovenaar is een uitstekende keuze geweest en heeft, achteraf bekeken, voor het welslagen van de dag overwegende betekenis gehad. Jouw optreden, zo her en der tussen het publiek door en dan speciaal het jonge publiek is een doorslaand succes geweest. Wij willen jou graag bij deze daarvoor nogmaals hartelijk danken.

met beste groet
Leendert van Nimwegen
Factor van de Sociëteit Rethorica

krantenbericht Katwijk 2010

© Witte weekblad, 29 september 2010

krantenbericht Breda 2017

©Brabants Nieuwsblad / De Stem, 10 september 2007

krantenbericht Deventer 2006

© Algemeen Dagblad, maandag 18 december 2006

© 2018-2022 Jannes de Goochelaar

nl_NL