ornament
Jannes

Laten we contact houden!

23 maart 2020

Beste fans, organisatoren, collega entertainers, middeleeuwers, kortom een ieder die ik tegenkom op kastelen, musea, themaparken, campings, scholen enz. Het zijn barre tijden, middeleeuwse toestanden heb ik zelfs iemand horen zeggen.

Helaas is vanavond naar buiten gekomen dat alle evenementen tot ten minste 1 juni zijn afgelast. Dat was ondertussen te verwachten maar toch stemt het droevig. Natuurlijk vanwege het vreselijke virus en alle nare gevolgen van dien maar ook simpelweg omdat ik jullie komende maanden niet in het echt kan zien.

Gelukkig hebben we tegenwoordig meer dan alleen een postduif. Heb je een vraag, wil je even bijkletsen of iets weten over de middeleeuwen? Contact mij gerust. Het is fijn om af en toe met jullie contact te houden!

Laten we hopen dat het virus snel onder controle is en dat ik jullie allemaal daarna weer in goede gezondheid zie, spreek ende vermaeck! Ik kijk er nu al naar uit!

Blijf gezond en let een beetje op jezelf en op elkaar!

Jannes

© 2018-2022 Jannes de Goochelaar

nl_NL