ornament
Kinderen mogen er weer met hun neus bovenop

Kinderen mogen er weer met hun neus bovenop!

1 juli 2020

Oyez, Oyez, hoort hoort hoort! De heraut brengt ons zeer heuglijk nieuws! Kinderen t/m 12 jaar mogen weer met hun neus op de trucs van Jannes staan! Voor hen is de 1,5 meter regel, ook richting volwassenen opgeheven!

Jongeren t/m 18 jaar hoeven onderling ook geen afstand meer te bewaren en kunnen dus ook weer dichter op elkaar staan. De capaciteit van optredens is dus weer terug. (zolang het familie-entertainment betreft uiteraard)

Dit betekent dat Jannes weer (nagenoeg) normaal op kan treden! Zolang er kinderen (onder de 13 jaar) zijn kunnen deze een voorwerp controleren, als assistent meewerken aan een truc enz. enz. En juist dat is het sterke punt van Jannes.

Alleen de volwassenen zullen onderling afstand moeten houden. In de praktijk staan die al vaak achter de kinderen te kijken.

We kunnen dus weer en Jannes wil er heel graag weer een feestje van maken want dat is in deze tijden natuurlijk meer dan welkom.

Nu waren helaas bijna alle evenementen dit seizoen al geannuleerd maar bij deze: Jannes kan en mag weer, hoooort en zegt het voooooorrrrt!

Contact Jannes voor de mogelijkheden!

© 2018-2022 Jannes de Goochelaar

nl_NL