ornament

Florijn van Tast

Florijn van Tast fantasy act

Na vele jaren van uitermate degelijke en belanghebbende studies is het Doctoranders Florijn van Tast gelukt om fantasie niet alleen fantastbaar te maken maar om het ook te bottelen!  Deze fantasy act is een potje onzin van de bovenste plank.

Florijn is met zijn afgeladen handkar op zoek naar mensen die wat fantasie kunnen gebruiken. Hij zal u niet alleen alles vertellen over deze fantasie, u kunt het ook (be)proeven en zelfs mee naar huis nemen! Mits Florijn daar aan toekomt want hij is zelf zijn grootste afnemer. Hij heeft in zijn karretje vele kostbare flesjes met diverse soorten fantasie zoals de ‘Kinderlijke Fantasie‘ en ‘Rijke Fantasie‘ (Florijn heeft beide in overvloed!).
Navullen is altijd mogelijk, neem dus gerust een lege fles mee!

Zo’n fantasievolle act heeft u nog nooit gezien. Een ode aan iedereen die van schijnbaar niets iets waardevols weet te maken!

Deze act is speciaal ontwikkeld voor fantasy evenementen. Florijn is er echter achter gekomen dat er vele plaatsen zijn waar mensen wat fantasie kunnen gebruiken en dus is deze act zeer breed inzetbaar.

© 2018-2022 Jannes de Goochelaar

nl_NL