Home Omhoog

Hier kun je echte 'Jannes de Goochelaar' spulletjes bestellen. Stuur voor bestellingen gewoon een mailtje (zie contactpagina) met wat je wilt bestellen en vergeet je naam en adres niet, ander kan de postduif het niet vinden.

Let op, Jannes is geen echte 'high tech' webwinkel, het kan soms even duren, maar als u echt haast heeft kunt u ook even bellen. Betalingen uitsluitend mogelijk naar een Nederlandse bankrekening. Bestellingen worden na betaling toegezonden.


Datura

Ben je betoverd door de prachtige muziek van de podiumshow van Jannes? Geen nood!
Hier zijn de beide CD's te beluisteren en te bestellen. Rechtstreeks bij de makers.
Beide CD's zijn prachtig, een echte aanrader!

Mondharp

Jannes speelt graag op de mondharp. Je kunt er hele gekke geluiden en grappige swingende muziek mee maken en...zelfs mee praten! Jannes gebruikt zelf uiteraard een mondharp zoals ze die ook in de middeleeuwen kenden maar die is lastig te bespelen en...als je niet uitkijkt gevaarlijk voor je tanden. Deze mondharp is veilig! Hij komt uit Vietnam en je zet hem niet tegen je tanden maar tegen je lippen. Hij heeft een prachtige klank en zit in een mooi houten kokertje. Met een gebruiksaanwijzing van Jannes

Klik hier voor een pagina over deze mondharp met oa. instructievideos van Jannes.

€8,- inclusief verzenden.

Het boeck der Toveryen

Dit boek ademt de magie van het verleden. Voor kinderen een tot de verbeelding sprekend goochelboek, maar ook voor de verzamelaar een zeer fraaie uitgave.

Jannes kwam in oude goochelboeken regelmatig trucs tegen die ook voor hedendaagse kinderen erg leuk zijn. De beste twintig verzamelde hij in dit prachtig uitgevoerde boekje. De trucs en de bijbehorende plaatjes zijn dus al eeuwen oud.

Het boekje ziet er precies uit als een 17e eeuws manuscript. Toen kocht je namelijk bij de drukker losse vellen of katernen. Als je het geld had bracht je het daarna bij de boekbinder die het bundelde door er een mooie perkamenten of lederen band om te maken.

24 pagina's op mooi papier met schepranden. Handgebonden met linnen draad. Als je wilt signeert Jannes het boekje speciaal voor jou!

Klik hier voor meer informatie.

€12,- inclusief verzenden.